Installasjon av solcelleanlegg

Vi installerer ditt solcelleanlegg

Er du litt urolig over ustabile strømpriser? Går du med tanken om å legge solcellepaneler på taket, og produsere din egen strøm?

Her hos Asto Elektro får du alt du trenger for å starte med produksjon av strøm fra ditt eget tak! Vi hjelper deg å lage ditt eget kraftverk, slik at du kan kutte ned på strømutgiftene, og til og med selge overskuddsstrøm tilbake til strømnettet!

Om dette frister er det bare å lese videre, for vi formidler alt du trenger for å komme raskt i gang.

Lavere strømregning med solcelleanlegg

Det vil alltid være en diskusjon når det kommer til strømregningen. Særlig nå i det siste, ettersom strømprisene er mye mer ustabile nå enn de noen gang har vært. Som forbruker blir du også oppfordret til strømsparing, og dette er viktigere enn noen gang.

Når du investerer i solcellepaneler og et solcelleanlegg, er dette så klart en stor engangsinvestering. Det er viktig å huske at dette anlegget bokstavelig talt betaler ned seg selv. Med dagens priser går det også raskere enn noen gang. Du vil i lengden tjene inn summen du har brukt på innkjøpet og mer til.

Solcelleanlegg og norske forhold

En annen ting som opptar mange er om det i det hele tatt er forhold til solcelleanlegg her i Norden. Da kan vi berolige deg med at det faktisk er det.

Det er meget gode forhold for solcelleanlegg, og undersøkelser viser at solcellepaneler her i landet produserer minst like mye strøm som solceller nedover på kontinentet. Samtidig er moderne solcellepaneler noe helt annet enn for bare få år siden, og utviklingen går sin gang i et høyt tempo. Solcelleindustrien er en av de raskest voksende industrier i verden!

Særlig gode forhold for solceller finner vi på Sør- og Østlandet. Dette gjelder også vinterstid.

ENOVA-støtte ved installasjon av solcelleanlegg

Husk at du kan få inntil 47 500 kroner i støtte for å installere ditt eget kraftverk! Du kan også få støtte om du installerer solceller på hytta. Ta kontakt med kommunen din om du vil ha mer informasjon om dette.

Asto Elektro installere solcelleanlegg for både privat og bedrift. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg videre med ditt nye kraftverk.

Kontakt oss

Med fokus på komfort, klima og god service tar vi jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle