Rådgivning

Planlegging

Planlegging av elektriske anlegg kan være en kompleks oppgave, og da er det viktig at du allierer deg med noen som kan alt dette ut og inn.

Jo tidligere du tar med oss i planleggingsprosessen, jo bedre er det, siden våre brede kunnskap og erfaring gjør at vi kan foreslå løsninger du kanskje ikke visste fantes.

Kontakt oss i dag for å forbedre planleggingsprosessen av, samt kvaliteten på ditt nye elektriske anlegg!

Rådgivning

Et elektrisk anlegg er ikke bare-bare, men med hjelp fra gode samarbeidspartnere er vi sikre på at du kommer i mål uansett om du skal oppgradere eller bygge nytt. Samtidig kan det også hende du trenger hjelp til forbedringer av effektiviteten på ditt eksisterende anlegg.

Ta kontakt med oss for en god samtale om alt fra forbedringer til planlegging av elektriske anlegg. Vi hjelper deg fra start til mål!

Prosjektering og BIM/3D-modellering

BIM/3D-modellering medfører muligheter for samordning og effektivisering av plan- og prosjektarbeidet, gjennom metoder for kommunikasjon, løsningsoptimalisering, kvalitetssikring og kontroller i prosjekteringen.

Vi hjelper deg med BIM og 3D-modellering. Kontakt oss om du skal bruke modellbaserte metoder og verktøy til planlegging, prosjektering og bygging.

Vår erfaring og kunnskap er det som skal til for at ditt prosjekt blir en suksess!

Kontakt oss

Med fokus på komfort, klima og god service tar vi jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle