Om oss

Asto Elektro AS

Asto Elektro leverer elektrikertjenester innen både sterk- og svakstrøm. Tjenester som kjennetegnes av høy faglig kompetanse og kvalitet. Vi samarbeider med spesielt utvalgte leverandører og samarbeidspartnere, og er klare for å utgjøre en merkbar forskjell både lokalt og nasjonalt.

Med vår brede erfaring innen både elektro og rådgivning, innehar vi en unik kompetanse, som gjør oss til den perfekte sparringpartner i forbindelse både små og store prosjekter og planer.

Vårt mål er alltid å søke aktivt etter den absolutt optimale bedriftsmodellen, for å kunne levere attraktive, klimavennlige og prisgunstige løsninger.

Det er fornøyde kunder vi lever av, og vi er opptatt av at de skal fortsette å være fornøyde. Derfor er det vår oppgave å levere tjenester av høy kvalitet ved hvert eneste oppdrag.

Blant våre oppdragsgivere kan nevnes Ullevaal Stadion, Scandic Hotels og Universitetet i Oslo.

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat om hva vi kan gjøre for deg, så gir vi deg et godt tilbud!

Miljø

Vi er opptatt av å ta vare på miljøet og finne de beste løsningene for akkurat deg.

Komfort

Vi mener at man ikke skal trenge å ofre komfort for å være bærekraftig.

Lærlingbedrift

Vi ønsker å være med på å forme fremtidens elektrikere. Med sunne holdninger og faglig tyngde kan vi tilby lærlingplasser.

Jobb hos oss

Er du på utkikk etter jobb som elektriker? 

Vi har stort fokus på et godt arbeidsmiljø og trivsel. Alle skal glede seg til å komme på jobb hos oss. Vi ser alltid etter dyktige fagfolk som ønsker å yte god service samt å utvikle seg faglig. 

Har du erfaring innenfor elektriker faget og kan jobbe selvstendig og i team? kontakt oss i dag.

Lærlingplass hos oss

Er du på utkikk etter lærlingplass? 

Vi ønsker å bidra til at Norge får flere kompetente medarbeidere i generasjonen fremover. Med sunne verdier og gode fagfolk ønsker vi å ta inn lærlinger. Vi har stort fokus på oppfølging, godt arbeidsmiljø og faglig kunnskap.

Ønsker du en lærlingplass hos oss? Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Kontakt oss

Med fokus på komfort, klima og god service tar vi jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle