Elektrikertjenester

Sterkstrøm

Alt det vi ser på som tradisjonelt elektrikerarbeide, er det vi kaller sterkstrøm. Varme, lys og strøm til brødristeren du bruker i hjemmet til daglig, alt dette er sterkstrøm. Strøm du får fra det offentlige strømnettet og inn i boligen din.

Asto Elektro tar seg av alt av sterkstrøminstallasjon hjemme hos deg, på hytta di og ellers. Snakk med oss om sterkstrøm!

EKOM-installasjoner

Elektronisk kommunikasjon og infrastruktur er helt avgjørende for at vårt moderne samfunn skal fungere. Vi er godkjent EKOM-installatør av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og innehar alle autorisasjoner for dette arbeidet.

La oss ta oppdraget når du trenger å installere for eksempel brann- og innbrudsalarm, overvåkningssystemer, nødlyssystemer og systemer for adgangskontroll. Kontakt oss for mer informasjon, og fortell oss hva du har behov for!

Ladeanlegg

Det er nå over 500 000 elbiler på norske veier. Disse bilene skal lades, og et ladeanlegg hjemme hos deg selv gjør trygg og rask lading av elbilen din mulig.

Lading fra vanlig stikkontakt (schuko) er ikke nødvendigvis det beste for strømnettet du har hjemme. Slike stikkontakter er egentlig ikke dimmensjonert for den massive mengden strøm som trengs for å lade en elbil. Dessuten er de også en god del tregere enn en dedikert ladestasjon og ladeboks.

Kontakt oss for å lade elbilen din trygt og raskt, så kan du våkne opp til nyladet bil hver morgen.

Smarthus

Ville det ikke vært fint å våkne til nytraktet kaffe, eller at huset var som en avkjølende oase i ørkenen når gradestokken beveger seg opp til 30 om sommeren? Hva med å kontrollere lys og lyd kun ved å snakke til huset? Dette er fullt mulig ved hjelp av ulike tekniske løsninger vi installerer for deg.

Framtiden er faktisk her akkurat nå, og vi hjelper deg mer enn gjerne inn i den. Kontakt oss nå, så sørger vi for at du bor i framtiden i morgen!

Energieffektivisering

Energieffektivisering er en lang rekke tiltak som sørger for en redusering av strømforbruket i bygget, uansett energibærer.

Det kan innebære etablering av energioppfølgings- og ledelsessystemer, energisparekontrakter, eller for eksempel konkrete tiltak som etterisolering av tak og vegger, utskifting av vinduer, og andre tiltak som varmepumpe, ventilasjon og belysning.

Snakk med oss om energieffektivisering!

Kontakt oss

Med fokus på komfort, klima og god service tar vi jobben. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle